Skip to Content

Kompostvegger

Kompostvegger fra Biltema

Dette er gulltips nummer 1, og må-ha for de fleste kanineiere! Hva man ikke kan bruke disse veggene til...
Eksempler på bruksområder: Inngjerding inne, tilkoblet bur for større tumleplass, dørstengsel, løpegård ute, som bur inne, bur hos familie og venner om kaninen må bli med på reise osv. Kun 90 kr for 4 vegger! Størrelsen på en vegg er 88 x 68 cm. Liknende vegger finnes også ofte på Plantasjen og byggevareforretninger, men til dobbel pris og mer sammen- liknet med Biltema. For galleri med flere bilder av løsninger, gå hit.

Vær klar over at unge eller veldig små kaniner kan komme seg igjennom eller sette hodet fast i rutene, og det anbefales derfor at man enten venter til kaninen har vokst seg større eller at man fester hønsenetting på innsiden av veggene om man skal bruke kompostvegger til disse.

Nede til venstre ses et eksempel på veggene satt sammen benyttes som en luftegård i hagen. Vær oppmerksom på at mange kaniner fint kan hoppe over denne høyden om de går inn for det, samt at man uten noe form for tak ikke får beskyttet kaninen mot f.eks plagsomme fugler eller katter som kan hoppe inn i inngjerdingen. Konstruksjonen er også så lett å flytte på at veggene lett vil kunne gi etter om en hund etc forsøker å trenge igjennom. Ha et tett oppsyn med kaninen om du lager en liknende type luftegård.