Skip to Content

Nyttig generell info om kanin og kaninhold


Nødvendig, nyttig og morsomt utstyr til kaninen
"Det aller viktigste "kaninutstyret" du kan ha er kunnskap. Om du i tillegg er utstyrt med en god dose kreativitet, har du et godt utgangspunkt for å skjemme bort kaninen din. Her er en oversikt over det mest grunnleggende fysiske utstyret til kaninen. Noe av det er helt nødvendig, annet er nyttig - og enkelte ting er rett og slett ..."
Til artikkelen...

Hvordan man får sikret utsatte ledninger
"Dette kan fort være et velkjent syn om man har kaniner løs innendørs og ikke har sikret ledningene godt nok. Om kaninene forveksler ledninger med røtter eller kvist, eller bare konsistensen eller smaken er fortreffelig, vites ikke med sikkerhet - eneste garantien man har for at uhellet ikke skal være ute er å sikre...."
Til artikkelen...

Hvordan finne ut hvilket kjønn kaninen er
"For det utrente øyet er det ikke så lett å se hvilket kjønn en kanin er. På de aller yngste skal det mye trening til, og selv da forekommer det at man kan ta feil. På forumet har det flere ganger dukket opp ferske kanineiere som har måttet bytte fra guttenavn til jentenavn og omvendt. På litt eldre kaniner vil de fleste..."
Til artikkelen...

Tips til kaninnavn: Hva skal kaninen hete?
"Har du nettopp fått deg kanin og sitter og grubler over navnevalg? Forslag til kaninnavn er et tilbakevendende tema på forumet, og her er en hel del av dem blitt samlet. Listen vil oppdateres etterhvert som nye forslag strømmer inn. Har du noen gode forslag til navn? Send gjerne inn dine forslag via kontaktskjemaet vårt..."
Til artikkelen...