Tips: Våre kunnskapssider
Forfatteren av Den Store Kaninboka, Marit Emilie Buseth, som var med på å starte kanin.org og fortsatt er en viktig drivkraft bak nettstedet, mener forumet har vært viktig for å øke kaniners velferd. Hennes neste bok, Rabbit Behaviour, Husbandry & Welfare, utgis i 2013.

Du kan besøke bloggen hennes her.

Nytt i profil: Info om kaninene

Siste nytt, stemningslodding og informasjon fra ledelsen til kanin.org

Nytt i profil: Info om kaninene

Innlegg monis 03 Jul 2008, 12:41

Det begynner å bli folksomt her inne (noe som selvsagt bare er hyggelig), og det kan være vanskelig å huske i farten detaljene rundt hver enkelts kaniner og hold. Ofte spiller utenforliggende faktorer inn for hvilke tips som kan bidra til å løse problemer som dukker opp, og da kan det være greit å ha noen detaljer om kaninene i profilen ens. Vi prøver derfor å innføre et felt som heter "Info om min(e) kanin(er)", hvor dere kan fylle inn - helt stikkordsmessig - navn, kjønn, fødselsdato mnd/år (ikke skriv alder, for den vil endre seg ettersom tiden går), kraftfórmerke, hvorvidt kaninen er kastrert eller ikke, om den bor i bur/innhegning/går løs, og om du har flere kaniner er det fint om du skriver opp om de går sammen eller bor hver for seg.

IKKE bruk feltet til å skrive inn favorittgodteri, favorittsoveplass etc, da dette ikke er så viktige opplysninger mht å få hjelp med situasjoner og vil bare ta opp plass.

Feltet som fylles ut via eget brukerkontrollpanel het tidligere Interesser, og det vil derfor være litt rare opplysninger her nå for medlemmer som allerede har fylt ut dette feltet og ikke endrer det. For å endre feltet går der som sagt på Brukerkontrollpanel, og velger fanen Profil.

Håper at så mange som mulig vil være med å teste ut dette, og forhåpentligvis at nye medlemmer også velger å bruke det. For å se hvordan et slikt felt kan se ut, kan dere se på min, Lunas og også SiljeHH har fylt ut sitt i sin profil.

God sommer alle sammen!
Mona - kanin.org
Brukerens avatar
monis
Administrator
 
Innlegg: 1768
Registrert: 27 Feb 2006, 03:45
Bosted: Trondheim

Gå til Nytt og nyttig

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest