Tips: Våre kunnskapssider
Forfatteren av Den Store Kaninboka, Marit Emilie Buseth, som var med på å starte kanin.org og fortsatt er en viktig drivkraft bak nettstedet, mener forumet har vært viktig for å øke kaniners velferd. Hennes neste bok, Rabbit Behaviour, Husbandry & Welfare, utgis i 2013.

Du kan besøke bloggen hennes her.

Den store kaninboken til kun 147,- hos Bokkilden

Her finner du artikler, linker og materiale om kanin. Presenter og evt link til materiale du har funnet som du vil dele med andre. Husk copyright også her på nett

Den store kaninboken til kun 147,- hos Bokkilden

Innlegg Jannicke 02 Mai 2012, 16:48

Nå er Den store kaninboka av Marit Emilie Buseth til salgs for kun 147 kr hos Bokkilden. Det billigste fraktalternativet er heller ikke mer enn på 20 kr og om man bestiller for rundt 250 kr så blir porto gratis. Om du ikke har skaffet deg denne boka enda, vil jeg absolutt anbefale å benytte denne anledningen. Dette er en knallgod pris, og senest i går kostet boka 245,- på bokkilden.

For de av dere som ikke kjenner til Den store kaninboken eller forfatteren Marit Emilie Buseth så var det hun som startet dette forumet for noen år siden. God og riktig kunnskap om kaniner på den tiden var så og si ikke-eksisterende på norsk og i norske kaninbøker, og Marit har virkelig bidratt med å økt kunnskapsnivået på kaniner her til lands siden da. Dette er den første boken om kaniner på norsk som virkelig tar kaniner og deres behov på alvor og ikke bedriver med feilinformasjon slik som de andre kaninbøkene på norsk gjør.
Enhver kanineier burde gå til anskaffelse av denne boken, og helst før man får kanin. Her får man svar på det meste av hva man som kanineier måtte lure på. Det står bl.a beskrevet grundig om både helse og stell, ernæring og riktig föring, dotrening, aktiviseringstips, viktigheten av kastrering og hvordan man innfrir kaninens sosiale behov.

Her får du kjøpt boka: http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produk ... 217&rom=MP

Forfatteren har også en blogg som omhandler kaniner og kaninhold: http://maritemilie.com
Bloggen min om en dyrevennlig livsstil: http://bevisstforbruk.com
Brukerens avatar
Jannicke
Etablert bruker
 
Innlegg: 654
Registrert: 28 Apr 2007, 13:30
Bosted: Trondheim

Gå til Kaninrelaterte fagartikler, linker og boktips

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest