Tips: Våre kunnskapssider
Forfatteren av Den Store Kaninboka, Marit Emilie Buseth, som var med på å starte kanin.org og fortsatt er en viktig drivkraft bak nettstedet, mener forumet har vært viktig for å øke kaniners velferd. Hennes neste bok, Rabbit Behaviour, Husbandry & Welfare, utgis i 2013.

Du kan besøke bloggen hennes her.

The Supervet - om kaniner og benbrudd

Her finner du artikler, linker og materiale om kanin. Presenter og evt link til materiale du har funnet som du vil dele med andre. Husk copyright også her på nett

The Supervet - om kaniner og benbrudd

Innlegg Tussis bestevenn 24 Jan 2016, 02:00

Speedy har brukket albuen: http://gorillavid.in/kab36woqkbv1
Rufus har brukket bakfoten: http://gorillavid.in/2niv2b07ewuf

Ettersom det nylig ble diskutert benbrudd hos kanin tenkte jeg å vise to ulike tilfeller av brudd der bruddet behandles på en god måte. Dette er fulle episoder, så er andre dyr med i episodene også (det er bare å spole over dersom man ikke ønsker å se det).
Jeg vil allikevel påpeke en myte veterinæren kommer med, nemlig at kaniner er spesielt dårlig egnet for anestesi. Dette stemmer ikke. Tidligere har dette vært et problem, men ved moderne gassanestesi og god kunnskap er ikke anestesi hos kaniner mer risikabelt enn andre dyr. Bortsett fra dette er episodene svært interessante.
Mvh Tb og dyrene
Brukerens avatar
Tussis bestevenn
 
Innlegg: 3243
Registrert: 19 Mai 2008, 19:40
Bosted: Bodø

Gå til Kaninrelaterte fagartikler, linker og boktips

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest